Uitvaartondernemer in Almere

De periode rondom een overlijden is in de meeste gevallen intens en vol van emoties. Om u te begeleiden in deze zware tijd zijn wij er voor u als uitvaartonderneming in Almere, want naast het verzorgen van de begrafenis of de crematie is het team van Hans Brummer er ook om u te steunen met alle handelingen die ondernomen moeten worden na een overlijden.

Belangrijk om te weten is het feit dat onze uitvaartonderneming zich aanpast aan zowel de wensen die de overledene had als de wensen van de nabestaanden, dus iedere stap die wij ondernemen gebeurt in overleg met de meest betrokken nabestaanden op de meest menselijke manier. Hans Brummer en zijn team staan voor het verzorgen van een uitvaart geheel in overeenstemming met de persoonlijkheid van de overledene, een laatste eerbetoon aan een geliefde dat onvergetelijk moet zijn. Naast het verzorgen van een begrafenis of crematie zijn wij er als gids om de nabestaanden attent te maken op ieder belangrijk detail, zowel voor als na de uitvaart in Almere.

Kinderen en uitvaarten

Een afscheid, de dood of een uitvaart is voor kinderen soms moeilijk te begrijpen. De dood wordt heel anders benaderd door kinderen en zij ervaren het niet altijd als definitief. Als uitvaartondernemer proberen wij kinderen te begrijpen en hebben we verschillende werk- en herinneringsboekjes die kinderen kunnen helpen om, samen met volwassenen, vormen te vinden passen bij het omgaan met verdriet. Bepaalde vormen kunnen zijn: tekeningen maken, ballonnen oplaten of bellen blazen. Symbolische gebaren die spreken tot de verbeelding van kinderen. Wij zorgen ervoor dat uw kind begrijpt wat er gebeurt en wij proberen door verschillende ideeën het verdriet te verlichten.